A Tó, amit mások is szeretnek…

királyok vagyunk

llllllllllllllllllll

királyok vagyunk

Rendszeresen járok ide horgászni az egészséges szép halakért, segítőkész tógazda és a csodás környezet miatt. Ajánlom mindenkinek!
Iszonyatosan jó a tó! Első alkalommal jártam a tavon. Igaz csal 15kárászt sikerült fognom de azok sugárhalytásúak voltak. Személyzetnek nagy tisztelet az oktatásért amit peca végén kaptam tőlük. Remélem minél hamarabb visszajutok horgászni erre a helyre.
36 órát töltöttünk el a faháznál, mely teljesen elegendő és megfelelő 2 embernek. Hűtő, kis rezsó, mikró, tűzrakó hely. A tógazda telefonon mindenre kiterjedő felvilágosítást adott, Imi pedig maximálisan segítette, hogy az ott eltöltött pecánk az izgalmas mellett kényelmes és eredményes legyen. (Dobási távolság, etetés, hideg ital, friss kv stb.�) A halak inkább nagyobbak az átlagnál amit a sztenderd tavakon megszoktunk, a kapások száma ennek is ennek megfelelő, ritkább, de füstölős! Köszönünk mindent, visszatérünk.

Streleczky József  Bogyóka Feeder Team

Sziasztok!

Tegnap Sanyival ellátogattunk Délegyházára a Csendespart horgásztóra. A horgászat célja a tesztelés alatt álló vízközti, víz felszíni horgászatra alkalmas felhős etetőanyagunk bevetése és használata volt. Ez a technika megoldás lehet akkor, amikor a halak fenéken nem tartózkodnak ezáltal sem a method sem semmilyen fenéken használt szerelék nem működik. Attól még, hogy fenéken nincs kapásunk a halak legtöbb esetben táplálkoznak csak vízközt vagy víz felszínen. A peca kezdetekor csináltam egy etetést a parttól 18 m távolságba ahol pelletkosaras szereléket használtam különféle csalikkal. Ezt követően jött az igazán “melós” része a napnak. Egy nagy vödör hígra kevert felhős anyagot kevertem be, mely tartalmaz lebegő, lassan süllyedő, gyorsan süllyedő szemcséket is mely egy oszlopot húz a vízben. A spomb rakétás spod botommal kimértem 45m távolságot, majd a bekevert anyagot rakétázni kezdtem. Ebben a távolságban a víz 4 m mély volt melyet előtte kimértem. Csináltam egy zig szereléket 3,20 m fluoro karbon előkével majd ezt a botot is kimértem 45 m távolságra ( zsinórjelölővel jelöltem ), 16 mm fehér pop uppal csaliztam. Bedobtam és ismét spombozni kezdtem a bejuttatott szerelékre. Egy perc sem telt el és óriási füstölős kapással indult a nap. Kb 5 kg potyka meglett majd visszadobtam a végszereléket, a második rakétánál már húzta is a következő ponty. Alig raktam le a spod botot és mar akasztottam is, és ez így ment délután 17 ig!!!! A fenéken lévő szerelékem kivettem mert egész délelőtt 11 ig egy mozdítás sem volt rá, csak akadályozott. Olyan gyorsan jöttek a kapások, hogy egy bottal is alig lehetett győzni! Ja és nem az apraja! Egy darab 5 kg alatti pontyot fogtam, a többi mind 5 és 11 kg között mozgott. Az összes halról nem is tudtunk képet csinálni mert Sanyival rengeteg dupla kapásunk volt. Igazából nem is tudom mennyi halat fogtunk mert 10 után már nem is számoltuk. De ha azt mondom, hogy a spombozástól izomlázam van, akkor az mond valamit! Emellett nagyon sok vesztett hal is volt 10 pluszosak ….(zignél viszonylag gyakori mert a hal minden irányból beszívja a csalit és sokszor nem jól akad ). Ez a technika nagyon pörgős, fárasztó, de minden percét megéri kiélvezni! Ahhoz, hogy a táplálkozó halakat ott az etetésen tartsuk folyamatosan PONTOSAN spombozni kell. Máshogy nem lehet! De ha minden klappol akkor iszonyat nagy élmény! Ami nekem tegnap megadatott. Enni nem volt időm!! Az anyag maximálisan jól vizsgázott!

Mindenkinek ajánlom a Csendespart horgásztavat, ahol csodás halak vannak és neeeem kockatavi lomhaságok! Igazi bányatavi erőgépek ( bányató, vize nagyon tiszta ) és a tógazda, halőr is nagyon jó arc!

Iszonyat nagyot pecáztunk! Pacsi.

Köszönjük a 4 napos csodálatos horgászatot a tavon, nagyon jól éreztük magunkat. Kultúrált környezet, figyelmes és segítőkész tógazda, hihetetlenül küzdő halak. Gyakorlatilag már nem is számoltuk a fogást😉 és sikerült meg döntenem az egyéni rekordomat a 19+-os nagy tükrössel. Feszes zsinórt mindenkinek aki a tavon horgászik és aki el jut ide horgászni.😉🎣
Szép halak és erősek, rendes tó gazda!!!
Fantasztikusan éreztük magunkat, mind 2 alkalommal, személyzet nagyon kedves, segítőkész. Szép nagy halak, erősek, még mindig nem érzem az alkarom� úgy érzem helyemre találtam, fogunk még sokszor találkozni.
Először látogattam el erre a szép bányatóra. A halőr igazi sporttársként fogadott, sok hasznos információval ellátott a helyi viszonyokról. Az első horgászat igazi ismerkedés volt a tóval, amiből tapasztalatokat gyűjthettem. Szívesen megyek vissza a Csendespartra. Köszönöm a barátságos vendéglátást!

Köszönjük!

csendespart

Megosztás
Gyors üzenet

Kedves érdeklődő, nem vagyunk itt mindig, de amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolni fogunk! Üdvözlettel, Csendespart

Not readable? Change text. captcha txt